Single Blog Title

This is a single blog caption

U11: Punt-Larum – SKS Herentals: 7 – 6: 28/02/2015

Tijdens de eerste helft deelden onze jongens enkele cadeautjes uit aan de buren uit Geel zodat we met een 5-2 achterstand de kleedkamers moesten opzoeken. 3 tegendoelpunten die op exact dezelfde manier tot stand kwamen (diagonale spelhervatting van de keeper in de rug van onze flank en een weggevertje op uitrap) inspireerden trainer Guy tot een pittige speech tijdens de rust.
Lino en Jaimy zorgden voor onze twee tegendoelpunten.
Na de koffie kregen we een ander SKS te zien. Junior en Alexander schermden de flanken goed af, Lander verdedigde secuur, Xander was beter geconcentreerd bij het uittrappen en Jaison toonde een plaatsje hoger met 2 doelpunten dat hij bij de les was. De blauw-witten knabbelden aan hun achterstand en nadat Lino bij 6-5 de aansluitingstreffer nette waren Jaimy en Jasper dicht bij de gelijkmaker.

De goal viel echter aan de overkant, een half gemist schot belandde via een hoge boog over Stijn in doel. Onze jongens gaven echter niet op en trokken weer ten aanval. Stijn gooide lijf en leden in de strijd bij enkele lokale counters en hield zo zijn netten proper. Opnieuw Lino bracht weer spanning in de wedstrijd, maar het eindsignaal van de prima ref velde het verdict: 7-6.
Stijn, Alexander, Jason, Xander, Lander, Jaimy, Lino, Junior, Jasper deden hun uiterste best.