Single Blog Title

This is a single blog caption

U11: VC Poederlee – SKS Herentals: 2 – 5: 11/04/2015

Het seizoen loopt stilaan op z’n einde en een welverdiende rust lonkt. Maar eerst nog een derby tegen Poederlee. De eerste helft werd gedomineerd door SKS, vooral op het middenveld waren we heer en meester. Scoren lukte aanvankelijk niet en daar zat de keeper van Poederlee ook voor iets tussen. Maar het was uitstel van executie want we gingen rusten met een voorsprong van 0-4.
In de tweede helft werd er wat van posities gewisseld waardoor alles wat rommeliger verliep. Hierdoor kwam de tegenpartij meer en meer in de wedstrijd en wisten ze onze keepers toch elk één maal te passeren. Paniek was er zeker niet want we bleven de wedstrijd wel goed de baas. Uiteindelijk werd er afgeblazen bij een eindstand van 2-5 in ons voordeel.
Dikke proficiat Stijn, Xander, Alexander, Kobe, Lode, Dries, Lennert C, Lennert A, Nicolas, Tony, Jason, Thijs en trainer Kris.