Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: Achter Olen VV – SKS Herentals: 5 – 8 : 28/03/2015

De match beginnen we met lichte motregen op een heel nat veld met Daan in het doel, Tense, Jani, Johannes en Lowie op het veld. We zijn deze week maar met 6 voetballertjes dus vele wissels kunnen er niet gebeuren. Na enkele minuten krijgen we al een goal tegen maar we gaan terug in offensief en Tense maakt de gelijkmaker. We krijgen enkele hoekschoppen tegen maar Daan duikt goed en vangt telkens de bal. Trainer Luc roept elke seconde wie waar moet staan en wat ze moeten doen, chapeau! Jani maakt de 1 – 2 door een mooi afgewerkt schot. En nog een erbij door Jani 1 – 3. Daan houdt een gevaarlijke bal super goed tegen door op de bal te vliegen. SKS heeft de bovenhand in de match maar dan toch 2 – 3. En dan 2 – 4 door Jani, goed bezig. 2de kwart wordt Johannes gewisseld door Quinten. Daan houdt weer enkele harde ballen tegen maar is plots kansloos en het wordt 3 – 4. Mooi samenspel en Quinten werkt af 3 – 5. Maar dan 4 – 5. Jani mist net enkele mooie kansen. Strafschop voor SKS door slechte tackle, Tense maakt nog een doelpunt goed voor 4 – 6. De 2de helft wordt Daan gewisseld door Jani. Weer een hoekschop voor SKS genomen door Johannes en dan nog een, goed voor een own goal 4 – 7. Johannes en Tense gaan in de aanval maar de keeper knelt de bal vast. Daan verdedigt goed en Jani houd elke bal tegen. Johannes botst hoofd tegen hoofd met een tegenspeler en beide zijn even van de kaart. We krijgen een strafschop tegen door een foutje van Johannes maar Achter Olen kan er niks mee doen. Johannes gaat in de aanval maar trapt telkens net naast het doel. Jani houdt de ballen goed tegen als Achter Olen iets probeerd. Quinten in de verdediging maar laat een bal door, 5 – 7. Daan trapt een hoekschop binnen door own goal van de keeper. 5 – 8. Quinten was er niet echt bij en heeft zo enkele mooie kansen gemist. Lowie gaat dan in de aanval en heeft mooie kansen maar mist net. Jani houdt nog enkele gevaarlijke ballen tegen. Goed gespeeld U7!! De papa´s kunnen nu met trainer Luc mee tevoet naar Scherpenheuvel.