Single Blog Title

This is a single blog caption

U7: SKS Herentals – FC De Kempen: 5 – 15 : 21/03/2015

We beginnen de match met Daan in het doel, Stan in de verdediging, Johannes als spits en Quinten en Lowie op de flanken. Na enkele minuten krijgen we al een goal tegen, FC de kempen bevestigd hierdoor dat ze nog steeds sterker zijn… We krijgen enkele vrije trappen in de eerste helft door fouten van de tegenploeg, maar we kunnen er geen doelpunt van maken. Daan houdt enkele mooie ballen uit de netten, maar het wordt dan toch 0-2. Jani gaat in de aanval en maakt de 1-2, mooi gedaan! We krijgen weer enkele doelpunten tegen door een iets mindere verdediging en het wordt al snel 1-5. We krijgen enkele mooie kansen maar missen net het doel, De Kempen is beduidend sterker en spelen met een vliegende keeper waardoor het op het veld soms 4 tegen 5 is. Door een mooi samenspel van Lowie en Quinten kunnen ze de 2-5 stand maken. Lowie doet er nog een goal bovenop, goed voor 3-5. Maar dan een hoekschop voor de kempen en ze trappen de bal weer tegen onze netten 3-6. We krijgen weer een strafschop genomen door Johannes maar hij mist net het doel. De Kempen weet ons doel goed staan en het wordt 3-7 en we gaan rusten. Na de rust gaat De Kempen weer in de aanval en zo wordt het al vlug 3-9, maar Daan doet zijn uiterste best en houdt enkele mooie ballen uit de netten zelfs als er totaal geen verdediging is, maar dan toch 3-10,3-11 en 3-12… De doelpunten gaan aan een snel tempo voor de kempen, 3-13. Jani en Seppe maken een mooi doelpunt door schitterend samenspel, 4-13. En dan weer 4-14 door weer slechte verdediging. Weer mooie doelpogingen door Seppe en Jani, 5-14. 5-15 door een super hoge bal waar Daan niet aankon. Lowie mist in de laatste minuten nog een mooie bal net naast doel, jammer. Eindstand 5-15. Toch goed gespeeld U7 zonder trainer Luc, misschien zaten er meer kansen in, maar zonder de vertrouwde trainer wisten onze jongens precies niet goed wat te doen… Op naar de volgende match!