Single Blog Title

This is a single blog caption

U9: SKS Herentals – VERBR. BALEN C : 7 – 8: 21/3/2015

De match begon niet zo goed voor onze jongens. Ondanks een goede inzet kwamen we al snel op achterstand. Balen kon 3x scoren en doelman Keano was kansloos. Halfweg de eerste helft keerde het tij. Axl kon de bal veroveren en binnentrappen : 1 – 3. Even later kon onze tegenstander nog eens scoren en de 1 – 4 stond op het bord. Norby deed zijn uiterste best in de spits. Net voor de rust kon Santiago nog tegen scoren : 2 – 4. Dit was dan ook de ruststand. De tweede helft begonnen we sterker, maar Balen scoorde : 2 – 5. Toen kregen onze jongens er genoeg van. Robbe kon de bal bemachtigen en gaf een pas naar Santiago. Hij trapte naar doel waar Brent de bal kon binnen tikken : 3 – 5. Nog geen 5 minuten later kegelde Ahmet de bal tegen de lat. Iljo kon de bal over de doellijn werken : 4 – 5. Keano kwam nog een paar keer goed uit zijn doel. Maar Balen liet zich niet doen en scoorde : 4 – 6. Maar we gaven ons niet gewonnen !!! Santiago kon alleen op doel gaan en de 5 – 6 was een feit. Ruhne en Robbe werkte hard op de flanken en dat werd beloond. Even later kreeg lljo een schietkans en de bal verdween hoog in doel : 6 – 6. Balen gaf zich ook niet gewonnen en kwam terug op voorsprong : 6 – 7. Maar nieuwkomer Brent had er zin in en scoorde zijn 2de doelpunt van de match en bracht ons terug gelijk : 7 – 7. Helaas werd ons harde werken niet beloond en kon Balen de match in hun voordeel beëindigen : 7 – 8. Ondanks een mindere eerste helft, hebben onze jongens hard teruggevochten in de tweede helft. De match werd nog een echte thriller voor de supporters !!!